woensdag 22 april 2009

Cursus prostitutie

Ik zag op AT5 dat Mariska Majoor weer een nieuw idee gaat uitvoeren. Ze wil dagjesmensen achter het raam laten zitten om ze te laten voelen hoe het is als prostituee. Mariska is een schat en ik heb veel respect voor haar maar ik vind dat het nergens op slaat. Het te koop zitten is niet het belangrijke stuk van de prostitutie.

Het was veel erger toen de journalist weer op de proppen kwam met de gedwongen prostitutie. Als het over prostitutie gaat moet de mensenhandel er altijd even bij worden gehaald. Het is gewoon om de prostitutie in een slecht daglicht te houden. Mensen willen graag geloven dat prostitutie vanzelf slecht is, en dat alle misstanden en uitwassen er vanzelf bij zitten. Dat is onzin. Ik heb met veel prostituees in alle takken gepraat, en die uitwassen zijn een heel klein stukje.

Een ander keertje schrijf ik wel even wat over de mensenhandel. Ik heb weer werk te doen.

dinsdag 14 april 2009

Parfum

Ik werd een beetje paranoia. Een klant vertelde me dat ik best wat rustiger aan kon doen met mijn parfum. Ik dacht meteen: die heeft mijn blog gelezen, en hij weet dat ik het ben...

Niet waar, gelukkig maar. Hij wou me gewoon een tip geven. Ik heb het wel vaker van klanten gehoord, dat ze vinden dat de parfum soms erg sterk is. Ik snap wel dat je dat hoerig kan vinden, ik zou het zelf ook graag anders doen, want ik ruik het zelf natuurlijk ook.

Maar ik moet wel. Als ik het niet gebruik, dan ruikt elke nieuwe klant de aftershave van de vorige. En zweet, natuurlijk. Dat is erger dan dikke parfum. Sommige klanten komen naar me toe met aftershave, deodorant en eau de cologne die nog nat op ze zit. Die stinken je hele kamer onder. Ik begrijp wel dat ze het juist doen om goed voor de dag te komen, maar kom, het hoeft niet zoveel.

dinsdag 7 april 2009

Koude vrouw

De derde klant die ik ooit had, komt bijna elke week een keertje langs. Hij kan het betalen, hij heeft een eigen zaak. Hij is een nette man, die ik altijd even extra tijd geef zodat hij zijn kleren netjes kan ophangen. Hij mag zelfs een hangertje van me lenen. Hij is altijd netjes en beleefd, en een beetje verdrietig.

Hij heeft een vrouw thuis. Dat is niet speciaal, de meeste klanten hebben een vrouw thuis. Ik krijg daar veel over te horen. Een beetje vreemd is het wel, dat je tegen je hoertje praat over je vrouw, maar het is kennelijk een behoefte. De meeste mannen hebben er niet zo'n probleem mee dat ze hun vrouw bedriegen. Vaak vinden ze een hoer niet eens vreemdgaan.

Deze klant heeft er meer moeite mee dan dat. Hij is altijd een beetje verdrietig dat hij zijn vrouw bedriegt. Hij verteld me er vaak over. En toch komt hij elke week weer zijn kwakje brengen. Ik voel met hem mee. De meeste klanten vertellen me over hun misere. Pfff, het is een vervelende kant van de prostitutie. Deze doet dat ook, maar ik ken hem al zo lang en zo goed dat hij me raakt.

Hij heeft een koude vrouw. Nadat ze zwanger werd, heeft ze al haar libido verloren. Ze doet niet meer aan seks. Het erge is dat zij hem behandelt als een vieze man omdat hij nog wel wil. Hij wil zijn gezin niets aandoen door te gaan zoeken naar een nieuwe relatie, dus hij gaat alleen naar mij. Hij heeft het natuurlijk gewoon nodig. Achteraf, als hij netjes is klaargekomen, kijkt hij zo sip. Dat is omdat hij het erg vindt dat hij iets verkeerds doet. Ik denk niet dat hij het erg vindt voor zijn vrouw, maar hij heeft heel sterke principes.

Hij is een fijne klant, en ik hoop dat hij nog jaren bij me komt. Maar achteraf voel ik me altijd een beetje verdrietig om hem. Ik hoop dat hij ooit het idee verliest dat het fout is wat hij doet. Een minnares zou toch veel erger zijn.

donderdag 2 april 2009

Alle mannen 18 centimeter

Ik zie meerdere pikken per dag. Ik weet wel wat normaal is, en dat er heel veel verschillen in pikken zijn. De meeste klanten hebben een gemiddelde pik, dat wil zeggen dat ze niet een pik hebben die afwijkt. Dat wil niet zeggen dat al die pikken op elkaar lijken, want er is wel veel verschil. De meeste pikken zijn krom, sommige zijn recht, grote eikels, kleine eikels, puntig, of als een paddestoel. De meeste zijn ongeveer even groot. Ongeveer vijftien centimeter.

Soms begint een klant wel eens over zijn maatje. Wat me opvalt is dat de meeste mannen zeggen dat ze achttien centimeter hebben. Je moet heel veel draaien met een meetlint voordat je dat eruit krijgt. Je moet meestal vanaf zijn anus meten. Vooral mannen met een kleinere pik zeggen vaak dat ze achttien centimeter hebben.

Ik vind het dom, want je kan dat wel wijsmaken aan een gewoon meisje, maar ik heb al honderden pikken gezien. Ik weet wat groot en klein is. Ik moet altijd een beetje lachen als de klant die me probeert te overtuigen dat hij groter is dan hij echt is. Ik doe wel altijd mee natuurlijk. De klant wordt retegeil als je doet alsof je erin bent getrapt.

Mannen van Nederland, je hebt gewoon wat je hebt. Je moet het ermee doen, dus ga niet moeilijk doen. Hij wordt niet groter. Je bent gewoon al normaal met iets van vijftien centimeter.