maandag 30 november 2009

Hoe kwam ik ertoe, vervolg

Ik heb wel een heel lang verhaal hiervan gemaakt nu. Ik heb mijn vorige stukje teruggelezen, en het word een hele geschiedenis zo. Ik ga het wat korter maken, anders word het saai. Deze keer word het het eind! Ik moet ook niet tè herkenbaar worden, ik neem al risico.

In mijn studietijd heb ik heel veel geleerd. Ik ging binnen een hele korte tijd van groentje die niets wist, naar vrouw die alles wou ontdekken. Ik merkte dat wat ik ook deed, er waren altijd mensen die me veroordeelden. Als ik preuts was, of als ik monogaam was, of als ik alles neukte, of als ik echt wilde dingen deed, er staat altijd iemand klaar om je te veroordelen.

Ik kwam niet meer mee in mijn studie, en ik hield op. Dat lag niet aan seks, dat kwam doordat ik teveel tijd gaf aan mijn sociale leven en alle dierenclubs en mensenrechtenclubs. Ik ging al mijn tijd bij de krakers doorbrengen. Ik wou kunstenaar worden, en ik ging daarmee aan het werk. Daar heb ik nog veel geld mee verdiend. Ik was handig met dingen verkopen. Ik gebruikte mijn flirten om mannen zover te krijgen dat ze mijn objecten kochten. Ik ging niet verder dan flirten, maar het was dichterbij de prostitutie dan ik toen dacht.

Ik ging de scheiding maken tussen seks zelf, en de dingen die de mensen aan seks vastmaken. Seks is gewoon pik in kut, maar mensen vinden dat seks hebben vanalles betekend. Mensen gaan anders om met je als je seks met ze hebt, hebt gehad of als ze denken dat ze seks met je gaan hebben. Als je een seksueel mens bent, dan loop je in een hele andere wereld rond.

Mannen en vrouwen hebben redenen voor seks nodig, en voor mannen is de reden dat ze geil zijn al genoeg. Voor vrouwen zit er vaak iets achter, en willen ze er wat mee gedaan krijgen. Mannen doen dat veel minder vaak. Ik ontdekte dat pas laat, doordat ik na ging denken over wat ik om me heen zag. Ik ging seks doen om heel veel redenen, flirten omdat ik wat wou verkopen, ook al werd dat niet echt naaien, maar ik heb wel mannen geneukt om in een sociale groep te horen. Ik neukte ook gewoon omdat ik een keertje geil was, en dat ging prima. Je word door sommige vrouwen gezien als een gevaar, maar als je genoeg vrienden bij elkaar hebt geneukt is dat niet zo erg. Het was alleen niet vol te houden.

Mijn grenzen waren eerst heel strak geweest, en heel erg preuts. Toen ik over die grenzen heenging, werd mijn leven veel interessanter. Ik maakte meer slechte dingen mee, maar ook veel boeiende dingen. Ik heb toen die grenzen achter me gelaten, in plaats van ze te verschuiven. Ik ben natuurlijk niet helemaal grenzeloos, maar ik voel me niet alsof die grenzen superbelangrijk zijn. Ik praat natuurlijk over grenzen dat ik dingen niet fatsoenlijk vind, niet over grenzen dat ik me geen kwaad wil laten doen. Dat zijn heel andere.

Ik heb pas later begrepen dat ik eigenlijk verder ging dan de meeste vrouwen om me heen. Ik had heel lang gekeken naar alle verschillende redenen voor seks, en naar hoe vrouwen seks gebruikten, en ik had ze allemáál geprobeerd. Zelfs de wilde vrouwen in de scene hadden meestal maar twee of drie dingen die ze met seks regelden. Ik deed het voor mijn sociale leven, om kunst te verkopen, om interessant te worden gevonden, als ik een beurt nodig had, als ik iets goed wou maken, en nog wel meer. De meeste vrouwen die makkelijk seks geven, zijn daarna heel afhankelijk naar hun partners toe, en willen aandacht. Ik wou dan gewoon één iets, en dat regelde ik dan. Ik voelde me dan helemaal niet afhankelijk.

Na een hele wilde tijd, en dan heb ik het niet over de seks, hebben mijn ouders me overtuigd om toch een studie af te maken. Dat werd een HBO-studie, want ik wou niet meer naar de unief. Dat paste veel beter, en ik ging er zo doorheen. Ik kreeg daar ook weer een vast vriendje, en ik liet de krakers scene een beetje achter me. Dat ging heel spontaan en geleidelijk. Ik heb het nooit echt besloten, maar het gebeurde gewoon. Mijn seksuele wildheid heb ik ook, net zo geleidelijk verloren. Ik had er ook geen behoefte meer aan, ik kakte seksueel in. Dat vond ik ook helemaal niet erg.

Mijn kunst heb ik ook laten vallen toen ik weer ging studeren. Ik denk dat het kwam omdat ik het steeds meer als een truukje ging zien, om geld te verdienen. Mijn kunst was niet waardevol voor me, en ik was het eigenlijk allang zat toen ik mijn geld er nog mee verdiende. Ik maakte meestal dezelfde doeken en keramieke objecten, waarvan ik wist dat ze goed zouden verkopen. Vooral de maat zorgt dat je een object kan verkopen. Het moet ik het interieur passen.

De kunstwerken niet meer hoeven verkopen was fijn. Het was een goeie manier om te verdienen, ik kon in één dag een object maken, en omdat ik mannen in de galerie-wereld kende die ik kon verleiden verkocht ik ze voor duizenden guldens per stuk. Het was alleen iedere keer weer de interesse van zo'n verkoper krijgen, zonder dat ik echt met hem moest. Ik wist intussen dat zo'n soort man je niet meer probeert te imponeren als je hem zijn zin geeft. Net tevéél seks, en ik heb niets meer aan hem.

Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat mijn vriend naar de hoeren ging. Ik dacht aan hoeren als uitgebuite vrouwen, dus ik vond hem verkeerd, maar ik kende hem, dus ik ging toch twijfelen. Ik ben een paar keer langs de Wallen gelopen, en daar zag ik geen hele enge dingen, dus ik werd nieuwsgierig. Ik heb geprobeerd om met vrouwen daar te praten, maar ik kreeg geen zinvol contact. Er waren ook nog geen blogs zoals deze!

Ik werd er natuurlijk wel heel erg nieuwsgierig van. Het idee beviel me namelijk wel. Seks voor geld, dat zag ik wel zitten. Het was een heel simpele, en eerlijke vorm van wat ik eerder al deed. In de periode dat ik nog helemaal niets met seks deed, dacht ik er wel veel over na. Zolang ik van seks wist, denk ik er al veel over na. Ik ben het alleen maar laat echt gaan doen, omdat ik zulke strenge grenzen had meegekregen.

Ik zat krap tijdens mijn studie, en ik heb het op een dag opeens besloten. Het begon met amateuristische escort, pas later ben ik het full-time gaan doen. Het was voor mij niet zo'n probleem, omdat seks voor een doel al eerder iets was dat ik had geaccepteerd. Het was eerder een spel met manipulatie geweest, en nu kon ik er méér voor krijgen, terwijl ik mensen mìnder ermee bedonderde. Dat sprak me wel aan. Ik moest nog wel over de grens heen dat hoeren slecht waren. Ik heb er veel over nagedacht, omdat ik niet begreep waarom hoeren dan toch zo slecht waren. Je krijgt wel mee dat het goedkoop is, maar het is eigenlijk niet anders dan alle andere soorten van werk. Jij bent er hard mee bezig, iemand anders komt het halen en laat geld achter. Voor echte kunstenaars is het toch niet erg als iemand je schepping koopt om zijn huiskamer er intellectueler uit te laten zien? Dan is prostitutie niet erger.

Toen ik eenmaal begonnen was, moest ik me natuurlijk een beetje aanpassen. Het is erg wennen in het begin, en je kan geen opleiding volgen. Je moet het dus maar snel zomaar leren. Dat is me wel gelukt, en dan heb je al snel een betere blik op het werk. Dan is de drempel achter je, en kan je kijken naar wat je nou écht leuk vind. Voor mij is dat seks voor mijn boterham.

Zo, dat zit erop!

donderdag 26 november 2009

Hoe kwam ik ertoe

Toen ik nog een klein meisje was, wist ik niet eens of hoeren wel echt bestonden. Ik kende het wel als scheldwoord, maar ik dacht dat het meer iets uit de films was. Ik kreeg mijn ideeën van mijn omgeving, dat hoeren slecht waren enzo. Ik heb nooit haat tegen hoeren gevoeld, maar ik kreeg wel mee dat het slechte mensen waren.

Ik ben niet zo iemand die altijd een fantasie over de prostitutie heeft gehad. Ik was toch al laat met seks echt interessant vinden. Ik was natuurlijk wel heel nieuwsgierig, maar ik voelde nog niet de geilheid als meisje. Ik deed aan vriendjes en seks omdat het interessant was, en omdat ik liefde voelde, en omdat het zo hoorde als je een vriend had.

Ik was laat met ontmaagden, en ik heb mijn eerste vriendje snel uit het oog verloren. Met hem was seks alleen om de liefde, en ik heb er nooit echt van genoten om de seks. Als we hadden geknuffeld was het voor mij net zo fijn geweest. Ik wilde wel met hem vrijen, maar niet voor de lust en de geilheid. Die voelde ik niet eens zo. Toen mijn eindexamens eraan kwamen, kon ik minder met hem afspreken en zijn we elkaar uit het oog verloren. Direct na de examens ging ik me voorbereiden op mijn studie, en ik kwam ergens anders terecht dan hij.

In de collegebanken kwam ik een jongen tegen die net zo'n liefde werd als mijn eerste, en waarmee ik ook heel lang gewacht heb voordat ik met hem vrijde. We hebben maar een paar keer geneukt. Dat was ook alleen voor liefde. Meestal deden we niet meer dan zoenen, want hij was heel voorzichtig met me.

Ik kwam in contact met politiek, en ik werd uitgenodigd bij vrienden in een kraakpand. Ik zag dat ze eigenlijk lekkerder woonden dan ik bij mijn kamer uit de privé-sector, en ik was al heel snel kind aan huis. Ik deed mee met protesten, en ik vond het kraakwereldje fantastisch. Ik was heel erg betrokken met dierenleed, en ik heb ook wel meegedaan met protest-acties van dierenactivisten.

Als mensen het over krakers hebben, dan denken ze dat alle krakers hetzelfde zijn. Er zijn heel veel verschillende groepen en soorten die kraken, en er zijn er best veel waar ik niet mee om wou gaan. Ik ging vooral om met de feministen, de kunstenaars, en de dierenactivisten, en dat waren verschillende groepen. Als je je met verschillende groepen bemoeid, dan krijg je nergens echt veel contact mee. De echte hardcore krakers, die het doen als levens-invulling, daar had ik niet zoveel mee te maken. Ik woonde gewoon graag gratis in een woongroep.

Bij één van de groepjes waar ik mee omging, merkte ik dat de vrouwen die het meest serieus werden genomen, seks hadden met wisselende leden van hun kliekje. Er was een soort idee van samen delen, en dat gold ook voor seks. De relaties waren voor mij heel onduidelijk, het leek alsof alle vrouwen het met alle mannen deden. Dat was niet echt zo, maar er werd wel heel vrij met seks omgegaan. Dat vond ik toen, nu kan ik wel zien dat het niet zo vrij was. Er was eigenlijk best wel veel jaloezie. Vooral door alcohol kwamen mensen bij elkaar in bed terecht.

Ik deed daar niet aan mee. Ik werd wel verliefd op een man, maar die deed het met elke vrouw van de groep die wel zin had. Ik voelde me buiten spel staan, maar ik had geen kwade gevoelens voor die vrouwen. Ik ging anders met seks om, maar omdat ik om me heen niet meer de hele tijd de boodschap kreeg dat trouw moest, was ik het zelf minder belangrijk gaan vinden.

Ook op college, als ik daar kwam tenminste, hoorde ik van de andere meiden dat je op onze leeftijd wel verwacht werd seks te hebben, anders bleven de jongens niet meer geïnteresseerd. Dat was voor de meeste meisjes geen probleem, die wouden het zelf ook wel. Sommige wouden een vaste relatie, met de trouw die daarbij hoort, andere deden het gewoon wanneer ze zin hadden met losse jongens. Dat was nieuw voor mij toen ik net begon met studeren. Ik wist natuurlijk wel dat het kon, maar het was nieuw dat "nette meisjes" dat deden.

In het begin van mijn studietijd had ik me wel sociaal ontwikkeld, maar ik was nog steeds een dorpstrut als het om seks ging. Ik ging nu om met mensen met een heel andere seksuele moraal dan ik eerder had ontmoet. Vooral in die kleine krakers-communes ging seks gewoon rond als een pretsigaret. Mijn eerste liefde in de krakerswereld liep ik als een kuikentje achterna, terwijl vrouwen die seks met hem wouden, dat gewoon kregen.

Hij was onbereikbaar voor mij, dat snapte ik wel na een poosje, en ik kreeg een relatie met weer een andere jongen. Met hem had ik sneller seks, maar het was wel dezelfde soort seks als ik altijd deed, waarbij gevoelens van liefde en samenzijn het enige waren waar ik oplette. Ik was saai in bed, want ik dacht dat liefde genoeg was en het altijd wel goed was. Precies zoals heel veel vrouwen. Ik weet dus best hoe die vrouwen denken, maar ik kan het niet begrijpen dat ze daarin blijven.

Er kwamen in het krakerswereldje veel buitenlandse krakers langs, en sommige daarvan waren een soort halfgoden. Ze hadden dingen gedaan die de meeste mensen niet durfden. Dat gaf ze veel respect. Ik werd voorgesteld aan een aantal van die mannen, en ik vond ze meestal te fanatiek, ik voelde me niet op mijn gemak.

Op een avond had ik met nieuwe gasten gezeten, we waren met zijn allen aan het loungen, en een van de mannen zoende me opeens. Ik was dat wel gewend, en ik weerde meestal af, maar deze keer had ik daar geen zin in en ik liet het gewoon toe. Misschien willen jullie wel weten waarom, maar ik weet het zelf echt niet meer, en ik zit er al de hele tijd over te denken.

Er waren nog andere vrouwen die contact met hem zochten, maar hij was met mij bezig die avond. We zijn diezelfde avond nog met elkaar naar bed gegaan. Ik was het zat om sociaal er niet bij te horen, en dit was eigenlijk best leuk. Hij was niet goed in bed, eigenlijk een super-eigengeiler, maar voor het eerst was ik zelf geil. Het was niet heel sterk, maar ik had het nog nooit eerder zo gevoeld. Als ik als tiener geilheid begon te voelen, werd ik onrustig en ik kon er geen uitweg voor bedenken, dus dan ging het snel over en voelde ik me gefrustreerd. Als ik masturbeerde, werd ik ook altijd te onrustig en maakte ik het nooit af.

De combinatie geil en seks was toen voor het eerst, en ik dacht dat het aan die man lag. Ik deed nog steeds niets, omdat ik nog helemaal niets geleerd had, maar ik genoot wel. Zonder de liefde die me afleidde, had ik opeens veel meer aan de seks. Het was de eerste beurt die lekker seksen was. Het was een heel verwarrende ervaring. Ik had bij seks andere dingen in mijn hoofd, en dat het zo kon voelen, dat wist ik dan niet.

Ik was niet zo spannend in bed, en de volgende dag was hij niet meer geïnteresseerd in mij. Hij had een jonger meisje gekozen om achteraan te zitten. Ik was best wel gekwetst, maar dat was omdat hij mij geen aandacht gaf. Pas toen ik praatte met de andere vrouwen hoorde ik dat ik ook gekwetst moest zijn omdat hij niet trouw was. Ik begreep dat niet, want we hadden toch geen relatie, en we hadden zomaar seks gehad. Ik vond toen al niet dat hij dan meteen trouw moest zijn.

Die avond heb ik wel laten zien dat ik niet op hem zat te wachten, door met een andere man mee te gaan. Het was er zomaar eentje die niet eens heel erg bij de groep hoorde, maar hij hing vaak bij ons rond. Ik heb hem ook geneukt. Bij hem had ik dezelfde soort ervaring, en ik ging er toch maar eens serieus over nadenken.

Al heel snel kreeg ik nog een wijze les, want ik was zwanger. Ik had het met vriendjes altijd met condoom gedaan, en hier deden de meeste dat niet. Deze twee mannen had ik zonder condoom laten gaan, omdat ik er gewoon domweg niet op had gelet. Ik voelde het verschil niet eens. Condoom was iets waarvan ik dacht dat de man het wel zou doen, en ik liet ze maar.

Ik had er vanuit mijn achtergrond veel problemen mee, want ik was erg anti-abortus. Toen ik in de groep kwam met mijn probleem, vonden zowel de mogelijke vaders als de andere uit ons kleine kringetje, dat ik het moest laten weghalen. Ook de vrouwen waren daar heel fel in. Ik werd flink onder druk gezet. Er gingen er twee met me mee naar de abortuskliniek.

Ik heb het weg laten halen, ondanks hele sterke emoties. Ik heb het hele proces heel bewust meegemaakt. De kliniek gaf me heel veel gelegenheid om na te denken, en om het niet te doen op elke stap. Toen ze doorhadden dat mijn vriendinnen me duwden naar een abortus toe, werd ik alleen gesproken in een behandelkamer.

De dokter was streng, maar wel heel vriendelijk, en hij heeft me zelf tot een besluit laten komen. Ik was eraan begonnen omdat ik zo onder druk stond, maar bij hem in het kantoor heb ik zelf beslist dat het beter was. Ik heb de abortus met veel pijn doorgemaakt, maar ik was tenminste wel zeker dat ik de goede keus had gemaakt.

Het word een veel groter verhaal dan ik eigenlijk wou schrijven. Er moet weer gewerkt worden, ik ga op maandag wel weer verder!

woensdag 25 november 2009

Polls over bezoek en ontmaagding

Ik zet weleens polls neer in mijn zijbalk, om dingen te ontdekken over mijn lezers. Jullie zijn nieuwsgierig naar mij, en ik ook wel naar jullie. Vooral, omdat ik wil kijken of het klopt wat ik soms denk. Daarvoor kies ik ook de vragen voor mijn polls. Het is gewoon interessant voor mij, en ik hoop ook voor jullie.

De poll over of mijn lezers door een hoer zijn ontmaagd komt uit op 10% Ja. Dat vind ik eigenlijk een beetje veel, maar het is niet heel raar. Maar 3% van de 5079 mensen die stemden, waren vrouw. Dat vond ik wel heel raar, totdat ik bedacht dat er veel vrouwen zullen zijn geweest, die gewoon nee stemden, en dat heel veel mensen vanaf GeenStijl kwamen. Dat zijn vooral mannen.

De poll over wat mannen zoeken bij een hoer, was een beetje meer verrassend. De eerste tijd dat die poll liep, was het duidelijk dat veel mannen gingen voor wat hun vrouw niet wou, toen nog 50%, en dat kwakkie lozen helemaal niet zo meetelde. Later ging het veel meer in de richting van kwakkie lozen, met 16%. GFE en nieuwe dingen leren is het minst populair, zoals ik al dacht.

Over wat voor soort hoeren jullie bezoeken, zie ik dat thuisontvangst vaker word gedaan dan clubs. Dat kan niet kloppen voor heel Nederland, ik denk dat ik gewoon thuisontvangst-mensen trek op mijn blogje. Raam is met 13% het populairste, en de straat met 2% het minst. Het valt me èrg tegen dat toch 4% van mijn lezers naar Lokanta's gaat. Dat is misschien wel de ergste vorm van prostitutie in Nederland. In deze poll vullen jullie in dat 65% van jullie geen prostituees bezoekt. In de poll over wat jullie zoeken is dat maar 50%. Rarara, hoe kan dat!

Ik schrijf het hier een beetje uit, niet alleen om de resultaten uit te leggen, maar ook omdat de polls leeglopen als je ze na sluiting laat staan. Dan haal ik ze liever weg, dan staat er tenminste geen onzin.

dinsdag 24 november 2009

Raad van State

Ik weet niet wat de Raad van State nou precies ìs, maar ze hebben in ieder geval meer gezond verstand dan de ministers. Ik lees hier in de Pers dat ze hetzelfde bedacht hebben bij de nieuwe wet als ik. Ik heb al in mijn oude boekjes van Maatschappijleer gezocht, maar daar staat niet in wat de Raad van State is, en of ze de wet kunnen tegenhouden. Ik hoop maar dat het goedkomt.

maandag 23 november 2009

Naar de dokter

Als prostituee moet je op je gezondheid letten. Je hebt andere problemen, en je hebt andere oplossingen nodig dan andere vrouwen. Je hebt veel meer partners dan andere vrouwen, en hoewel je condooms gebruikt, heb je toch kans op SOA. Je hebt ook problemen met heel veel gebruik van je anus en vagina, vooral als je er nog niet mee om kan gaan.

Ik heb al flink wat dokters gehad, en de dokter die ik nu heb is de beste. De huisarts die ik had toen ik net begon, was helemaal niet blij met mijn keuzes. Toen ik haar vertelde wat ik deed, werd ze heel afstandelijk, en begon allemaal onzin te vertellen over de omstandigheden waarin ik werkte. Ze was er niet vanaf te krijgen dat ik gedwongen moest zijn, of met een loverboy werkte. Ik kon niet met haar praten, en zo konden we niet verder.

Ik ging daarna naar de GGD voor mijn tests, en die waren veel fijner. Maar die zijn weer geen huisarts, dus ik kon alleen maar testen. Ik vroeg voorzichtig naar andere diensten, en legde uit dat ik bij de huisarts niet terecht kon. Ze adviseerden me dat ik een andere huisarts kon zoeken. Dat heb ik uitgesteld, maar ik heb het toch gedaan na een poosje.

Ik heb de volgende huisarts meteen gevraagd of ze okee was met prostituees, en ze was er professioneel over. Toen ik eenmaal een poosje bij haar was, kon ze me niet genoeg helpen. Ze was niet ervan te overtuigen dat je als prostituee andere zorg nodig hebt. Dat heb je af en toe wel, dus ook bij die ging ik toch maar weer weg.

Als prostituee heb je snel last van darmklachten als je veel spoelt. Je moet daar wel op de goede manier mee geholpen worden, want laxeermiddelen werken niet tegen het probleem dat je hebt. Het is voor hoeren ook belangrijk om op de hoogte te zijn van alle SOA, dus niet alleen testen op de SOA die het meeste voorkomen. Er zijn dus ook meer problemen met schaamlippen. Als een vrouw een klein scheurtje heeft, laat de dokter dat meestal gewoon zo. Bij een hoer is dat een probleem dat je niet vol kan houden. Het moet dus aangepakt worden.

Bij de derde huisarts was er ook zo'n probleem, en zo ging ik even door. Ik heb zelfs in de buurt van de Wallen een dokter gevonden die veel ervaring met hoeren had. Ik dacht dat ik daar goed zat, maar die was alleen maar bezig met SOA, en heel basic zorg-dingen. Als ik de zorg wou die ik van een huisarts verwacht, kreeg ik toch niet wat ik zocht. Ik heb na een hele lange tijd pas een dokter gevonden, helemaal in West, en daar ben ik bij gebleven.

Het was een man, dus ik was al bang dat hij vrouwenproblemen niet zou begrijpen. Ik was een beetje voorzichtig met hem vertellen dat ik prostituee was, want ik wist niet hoe hij zou reageren. Hij was een beetje wantrouwig, maar hij bleef wel positief. Toen hij inwendig onderzoek wou doen, deed hij dat eerst met zijn vinger en toen met een plastic eendenbek. Ik ben gewend dat die dingen van ijzer zijn. Deze plastic eendebek had ik even in me, en toen hij zich omdraaide kneep ik per ongeluk even samen.

De eendenbek knapte, en ik had meteen een nare snee in mijn vagina. Ik was best een beetje boos op hem, want zo'n plastic ding is gewoon dom. De volgende klapte ook meteen. Ik heb daar excuses voor gehad. Bij mijn eerste bezoek was ik dus meteen al gewond door de dokter.

Hij was daarna wel heel behulpzaam, en als ik iets nodig heb, dan doet hij dat gewoon. Hij gaat met me in overleg. Hij veroordeeld me niet, maar hij begrijpt wel dat ik ander soort zorg nodig heb. Ik kan bij hem terecht. Meestal vraagt hij aan mij wat ik nodig heb, en dan legt hij uit wat we voor keuzes hebben. Dat werkt fijn samen. Hij maakt zich ook zorgen om mij, maar dat is om medische oorzaken, en niet omdat hij het moreel verkeerd vind.

Hij schrijft me voor wat ik nodig heb, en hij belt even van tevoren met de specialist om te weten dat hij me goed zal helpen ook al ben ik een hoer. Dat soort dingen heb ik nodig, dan vind ik het niet erg om de ring rond te moeten rijden voor een bezoekje aan de dokter.

EDIT: Tegenwoordig is de GGD zo betrouwbaar niet meer.

donderdag 19 november 2009

Altijd wat nieuws

Sommige klanten praten maar heel af en toe met je, en dan is het meestal toch geile praat. Als het meer praters zijn, praten ze vaak alleen maar over hetzelfde. Vogelspotten, hun werk, hun huwelijk, of dingen waar ze zich boos over maken. Je kan er vaak wel wat interesse voor máken, maar het is dan wel werk.

Een klant die ik al lang ken, komt een tijdje wel, en dan weer een tijdje niet. Hij komt een paar maanden elke week, en dan een paar maanden niet, en dan weer een poos elke week. Hij is rond de vijftig, werkt op een metaalbedrijf, en is niet getrouwd. Hij heeft soms een vriendin, maar zoals hij het verteld zijn dat vrouwen waar hij even verliefd op is, maar die niet eens weten dat hij bestaat.

De man is heel licht geestelijk gehandicapt, denk ik. Je merkt het alleen maar omdat hij slecht praat, en je snel niet begrijpt. Hij is heel aardig, er zit helemaal geen slechtheid in hem. Hij is heel open, en dat is ontspannend. Hij verteld over alles wat hij meemaakt. Hij schaamt zich nergens voor, en hij kijkt alles aan met een soort onschuld.

Elke keer dat hij bij me komt heeft hij een verhaal over wat hij heeft meegemaakt. We hebben het nooit over misgelopen promoties, of over bonussen, of over dat zijn vrouw hem negeert. Hij heeft gezien dat de colablikjes in de kantine nu mooi zwart zijn, en dat het logo zo mooi afsteekt. De volgende keer verteld hij over zijn nieuwe brommer, die hij dan niet echt heeft, maar in de showroom zag.

Ik laat hem altijd eerst even praten, voordat de tijd ingaat. Anders verpraat hij teveel tijd en is hij teleurgesteld. Tijdens de seks houd hij altijd zijn ogen dicht. Hij houdt er vooral van om gepijpt te worden, tijdens het neuken komt hij bijna meteen klaar, en kan er niet echt van genieten. Hij let niet op of ik wel klaarkom, dus ik hoef ook niet te faken.

Voor de seks is hij niet interessant, maar hij is wel een fijne klant. Ik voel me op mijn gemak met hem, en hij is betrouwbaar. Hij komt altijd opdagen, en altijd op tijd. In het begin wist ik niet wat ik met hem moest, omdat licht verstandelijk gehandicapt toch een beetje eng is, maar sinds ik hem ken vind ik hem fijn. Ik geef best om hoe hij het heeft in zijn leven.

Hij is niet hetzelfde als een normale klant, waar je echt met seks aan de slag bent. Het is voor mij nauwelijks seks, voor hem meer maar niet zoals de meeste klanten. Voor hem hoef ik geen illusie te maken, en hij is lekker ontspannen zonder dat je hem eerst op zijn gemak moet stellen. Ik hoef dus bijna niet te werken. Dat betekend niet dat ik hem dan maar negeer, want ik kan daardoor juist makkelijk heel persoonlijk contact maken.

De meeste klanten vinden hun routine, en die veranderd dan niet meer, totdat je vantevoren al alles weet wat er gaat worden gezegd en gedaan. Ik vind het heel leuk bij deze klant dat hij altijd wat nieuws heeft om over te praten. Hij is een heel onschuldige man, die eerlijk zegt wat hij denkt. Dat is ontroerend, in mijn wereldje met illusies.

maandag 16 november 2009

Muziekbrief

Er is al een tijdje iets heel raars aan de hand. Ik heb een hele tijd terug brieven gekregen van Sena, een overheids-dienst die me vertelde dat ik moest betalen omdat ik muziek draai op mijn werk. Dat stuurden ze naar mijn huisadres, niet naar mijn werkadres. Ik vond dat wel raar, en ik wist niet wat ik eraan moest doen.

Ik heb de brief doorgestuurd naar mijn geldmannetje, die er nooit wat van gezegd heeft. Ik kreeg een paar maanden later nog een brief van de Sena, en die waren al wat dreigender. Ik moest snel betalen, anders zou er problemen van komen. Dat stond er niet uitgespeld, maar ik kon het duidelijk tussen de regels door lezen. Ik heb toen mijn geldmannetje gebeld, want hij moet dat soort dingen regelen, daar betaal ik hem best wel veel voor.

Hij zei dat ik het niet serieus moet nemen, omdat het een soort oplichters zijn die doen alsof ze meer mogen dan dat ze eigenlijk mogen. Ik moest het gewoon negeren, want ze konden me volgens hem toch niets maken. Hij had ze dan ook geen antwoord gestuurd. Daarom stuurden ze weer brieven naar me.

Ik maak me er wel een beetje zorgen over. Normaal is mijn geldmannetje ontzettend kien, en hij let heel goed op dat ik alles wel betaal, en dit vind hij niet belangrijk. Maar als ik de brieven lees, dan klinkt het alsof ik toch wel dit serieus moet nemen. Ik wil aan de andere kant ook geen dingen buiten hem om gaan doen, voor je het weet heb ik iets gedaan, en ik wil het niet aan hem uit moeten leggen!

Ze schrijven dat ze hebben vastgesteld dat ik muziek gebruik in mijn bedrijf, en dat ik daarvoor moet betalen. Ik weet niet hoe ze dat weten, want ik zet af en toe MTV wel even aan als een klant dat leuk vind, maar dat zijn er niet zoveel. Zou één van die klanten een spion voor Sena zijn geweest? Dat is wel een heel griezelig idee. Ik ga me ook meteen dingen in mijn kop halen, over wie het moet zijn geweest.

Mijn geldmannetje zegt dat ik niet moet reageren, omdat ze dan weten dat ze beet hebben. Ik wil alleen niet in de problemen komen, al vind ik het wel veel geld voor af en toe je TV aan hebben. Ik moet mijn mannetje maar vertrouwen, maar ik vind dit soort dingen helemaal niet fijn. Er zijn zoveel mensen die op geld uit zijn, voor je het weet word je bestolen.

Ik vind het trouwens al raar dat ik opeens moet gaan betalen voor het aan hebben staan van mijn TV. Ik begrijp wel dat er royalties zijn voor de artiesten, maar die zijn toch al betaald met al die reclame op TV? Het is dan dubbel betaald, als ik nogeens honderden Euro's moest betalen. Ze vragen nog best wel veel geld.

Het gaat niet alleen om de TV, want als ik muziek draai van een CD, willen ze ook geld zien. Dat vind ik vreemd, omdat ik voor die CD heb betaald, en dan is de kous af. Waarom moet ik dan nog eens extra betalen als het op mijn werk is dat ik hem draai? En wanneer houd het betalen dan op voor een beetje muziek?

Als mijn geldmannetje gelijk heeft, zijn ze me aan het bedotten. Dat vind ik raar, vanuit zo'n officiële instantie. Ik wil niet oneerlijk zijn, maar dan moeten ze ook niet oneerlijk zijn naar mij toe. Als ik word bedot, is dat dus wel zo. Ik maak me dan weer zorgen, want ik moet meteen denken aan de problemen die ik vroeger met de Belasting heb gehad. Daar wil ik niet weer in terechtkomen.

Ik vind het een slechte trend. Als ik wist hoe het moest, zou ik denk ik ook wel muziek downloaden. Ik snap wel dat ze daartegen op willen treden, want dan krijgen ze niets meer voor hun werk. Aan de andere kant vind ik muziek wel heel erg duur voor wat je krijgt. Maar bij mij is alles al betaald, dan hoeven ze me toch niet meer achter mijn vodden te zitten?

Het laat me niet met rust, ik blijf erover malen. Ik voel me er niet gerust over, al die heffingen komen altijd met dikke toeslagen en boetes, en ik wil niet nog een keer in de schulden komen omdat ik af en toe MTV aanzet. Dan betaal ik liever nu even een paar honderd Euro.

donderdag 12 november 2009

Klanten kijken ook TV

Op TV kom je hoeren maar op twee manieren tegen, in fictie waar we er vooral zijn om vermoord te worden in krimi's, en in reportages waar zo schokkend mogelijk word gedaan. Allebei is het natuurlijk onzin. Dat snappen zelfs onze klanten vaak niet. Het is niet te geloven, ze zien ons live zelf en ze zijn zelf de klanten die als monsters worden afgeschilderd op de TV. Dan snappen ze nog niet dat het niet waar is wat ze op TV krijgen te zien.

Een heleboel klanten zijn ervan overtuigd dat zij de enige zijn die wat om me geven, en netjes en beleefd tegen me zijn. Als ik vertel dat ik door de meeste klanten heel netjes word behandeld, zijn ze verbaasd of ze geloven me niet. Ik vind dat soms een beetje griezelig, snappen die mannen dan niet het verschil tussen TV en werkelijkheid? En als ze echt geloven dat ik de ene na de andere klootzak krijg, dan moet ik toch een gestoord wijf zijn waar je niet overheen wil?

Als je nieuw bent, kan ik me voorstellen dat je even je plekje moet zoeken, en nog dingen geloofd die je verteld worden. Als je eenmaal zelf contact hebt gemaakt, doe je dat toch niet meer? Ik heb goed contact met een aantal klanten, die kennen me soms best goed. Toch merk ik af en toe dat ze denken dat er een pooier in mijn kast woont, die achter de schermen mij als zijn slaafje heeft.

Ik vind dat eigenlijk een beetje beledigend. Denken ze nou echt van me dat ik zo hulpeloos ben? Zo te zien denken ze dat het in scene gezet is dat ik mijn eigen leven leid. Dat is toch ongeloofwaardig, je bent geen denker als je daarin gelooft. Bovendien doen ze dan alsof ze me willen helpen, maar behalve dat ze zeggen dat ze het erg vinden doen ze niks. Als ik ooit in de problemen zit, dan weet ik dat ik niet op ze moet rekenen.

De hysterische verhalen over de prostitutie ben ik wel zat. Ze houden er maar niet mee op, ik vind het zo vervelend. Ik kan er niets tegen doen. De politiek maakt ons zwart, en de media weten dat ons afschilderen als de zelfkant van de samenleving heel veel kijkcijfers geeft. Ze verspreiden daarmee leugens, maar dat maakt ze niet uit.

Ik was een tosti-ijzer in de keukenkast aan het zetten. Ik gebruik dan meestal een stoel, maar daar had ik de boodschappen op liggen. Ik dacht dat ik het wel even op mijn tenen kon doen. Het lukte nét niet. Het tosti-ijzer viel op mijn gezicht. Ik had een bloedneus en een blauwe plek onder mijn oog. Ik baalde, maar ik ging toch door met mijn afspraken.

Die week schrok elke klant even als hij me zag. Bijna allemaal vroegen ze hoe het met me ging, behalve de Marokkaanse klanten. Die tonen hun respect door je geen vragen te stellen. Ik heb heel vaak uit moeten leggen dat ik niet door een pooier was geslagen! Uiteindelijk gingen al die mannen wel gewoon met me naar bed hè. Als ze me geloven vind ik dat niet erg, maar ook de mannen die volhielden dat ik mishandeld werd gingen gewoon door. Dat vind ik schijnheilig.

Er was er ééntje die ik vaker had gehad, en die ik geen bijzondere klant vond. Een grijs, en net mannetje. Toen hij me vroeg of ik door een pooier was geslagen had hij de hardste stijve die ik hem ooit zag hebben. Toen ik uitlegde over het tosti-ijzer wou hij me niet geloven. Pas toen ik het hem helemaal had uitgelegd begon hij me te geloven, en ging zijn pik omlaag. Die vent hoef ik ook niet meer te zien.

Ik word er een beetje boos van soms. Ik doe werk wat ik graag doe, en de rest van de samenleving word ertegen opgehitst. Ik vind het best wel zonde, en ik vind het oneerlijk dat ze zo veel onzin roepen over iets waar ze niets van weten. Als ik een gezicht op TV zie praten over dat de hoeren-business zo erg is, terwijl ik hem drie weken eerder tussen mijn benen had, dan zie ik wel hoe verknipt onze samenleving is.

Het gaat niet om iedereen, er zijn ook klanten die het wèl gewoon snappen. Dat zie ik als normaal. Het valt juist op als er mannen zijn die zo dom doen. Dan vraag ik me weleens af hoe ze dan denken dat ik ben, dat ik zo zou werken. Ik vind dat het niet veel respect laat zien.

Ik denk dat het erom gaat, dat de mensen een spannend verhaal willen geloven bij de prostitutie. Ze nemen maar vanalles aan, wat er over ons verteld word. Het is haast, alsof ze niet nadenken als het over de prostitutie gaat. Ze luisteren met rooie oortjes over de misstanden, en de geile scheve machtsverhoudingen. Dat geld net zogoed voor klanten als mensen die met de prostitutie niets te doen hebben. De mensen willen het geloven, omdat ze het spannend vinden.

Misschien willen ze het ook wel geloven, omdat ze zelf niet de zelfbeheersing hebben, die je nodig hebt als goede prostituee. Je moet goed met je lijf en met je emoties om kunnen gaan, en vooral vrouwen kunnen zich dat niet voorstellen. De meeste mensen kunnen er in bed niets van, en ze zijn zó onvolwassen met seks, dat prostitutie echt te ver voor ze gaat. Dan is het veel leuker om te geloven, dat niemand dat kan, en dat kan dan alleen, als de prostituee het ook niet kan. Dan moet de prostituee wel gedwongen zijn, simpel.

Ik hoor weleens van collega's dat de klanten minder respect hebben dan vroeger. Dat is een beetje zo. Sinds we wit zijn, en legaal moeten werken, zien ze steeds meer dat we door de regering in de hoek worden gedrukt. Vroeger werkten we in een schemergebied, en mensen hebben daar meer respect voor dan voor mensen die moeten sappelen. We zijn niet meer zo mysterieus. Ze weten ook dat we veel meer moeten pikken, omdat we goedkope concurrentie hebben van de buitenlandse hoertjes. Dan worden ze daar zakelijker mee. Dat is niet een gebrek aan respect, het is de markt nou eenmaal.

Met deze blog bereik ik 350 lezers per dag, en ik hoop dat die 350 mensen nu wel een beetje snappen hoe het is. Ik heb soms het gevoel dat de wereld het nooit zal begrijpen. De media bereikt iedereen elke dag, en daar kan ik niet tegenop. Misschien denken jullie dat ik te fel ben, maar je moet maar eens meemaken dat de media elke paar dagen weer eens het vooroordeel verspreid dat je dom en slecht bent om wat je doet.

maandag 9 november 2009

Beveiliging

Als je een prostituee bent, moet je goed op jezelf passen. Je bent op een discrete plek samen met een man die je niet goed kent. Hij heeft betaald, hij is geil, en hij heeft dus het idee dat hij dingen mág doen. De mensen hebben ook het idee dat de prostitutie een vrijplaats is, en dat zorgt ervoor dat je mannen kan hebben die rare dingen doen.

Het is me nog niet vaak gebeurd, maar af en toe zit er een klootzak tussen die zich niet buiten laat zetten. Sommige mannen nemen je gewoon niet serieus als je naakt bent. Het zijn júist de mannen die een vrouw die seks heeft niet serieus nemen, die voor problemen zorgen. Dan moet je zorgen dat je toch een troef achter de hand hebt.

Als je in een club werkt, zijn er altijd nog je collega's en soms een portier. Die kunnen dan ingrijpen, en in de clubs is even schreeuwen genoeg. Achter de ramen is dat net zo, maar daar hebben veel vrouwen ook nog een pooier met harde vuisten. Op die manier heb je veiligheid. Die vrouwen kunnen daarom wat brutaler zijn.

Sinds ik thuisontvangst doe, moet ik er zelf voor zorgen. In het begin was het nog nieuw voor me om zelf mijn klanten te regelen. Bij club en raam hoef je alleen maar mooi te zitten zijn. Ik dacht dat ik zo kon selecteren, dat ik geen agressieve mannen zou krijgen, en gewoon alleen de vriendelijke toe kon laten.

Dat klopte niet. Ik was nog niet ervaren genoeg, en ik wist nog niet dat de mannen als ze je benaderen, eigenlijk bezig zijn om je te versieren. Voor een man is het niet alleen maar zakelijk om contact met je te maken. Ze zijn bezig om een vrouw te veroveren, en ze proberen je geil en geïnteresseerd te maken. Het is best raar, want het hoeft natuurlijk helemaal niet. Ik vind het juist van respect spreken, als een man me vriendelijk maar zakelijk benaderd.

Omdat die mannen proberen om je te veroveren, krijg je een verkeerd beeld van ze. Elke man komt over als een beetje hulpelozer en schattiger dan dat hij is. De klootzakken kan je er niet meteen uitpikken. Dat komt pas als je bezig bent in het kamertje. Als je nog aangekleed bent, kijken ze wel uit om het te laten zien, want dan weten ze ook wel dat het meteen voorbij is.

Het zijn er echt niet veel, en echt gewelddadig heb ik ze nog niet vaak gehad. Ik heb wel wat mannen gehad die opeens gingen slaan, maar dat was dan iedere keer over als ik ging schreeuwen. Je moet je niet voorstellen dat je bij elke moeilijke klant meteen naar de pepper moet grijpen. Schreeuwen laat ze erg schrikken, ze zijn er niet op uit om gezien te worden. Meestal valt het dus wel mee. Er zijn er maar een paar geweest die ik echt niet zelf aandurfde.

Ik had vóór hem al wat slechte ervaringen in mijn thuiswerkplekje gehad, en ook al was het nog niet nodig geweest, ik had een paar sterke jongens van het poolcafé in de buurt in mijn telefoon staan. Ik betaalde ze om voor me klaar te staan. De klant kwam, en hij was heel aardig. Totdat we naakt waren. Hij was een hele gewone klant, een beetje kalend, blond, gebruind, mager, met best een flinke leuter. Zo snel als we naakt waren, en ik met hem begonnen was, begon hij al met opmerkingen die niet lekker klonken. Ze hadden een toontje dat ik een beetje dreigend vond. Ik was toen natuurlijk al op aan het letten. Tijdens het pijpen ging hij telkens zo staan dat ik moest gaan verzitten, dat vond ik irritant. Toen ik op wou houden, hield hij mijn hoofd vast.

Ik vind het bij de meeste klanten niet erg als ze mijn hoofd vasthouden. Ze doen dat niet om je te controleren, maar om meer contact met je te maken. Soms voel je je er claustrofobisch van, en dan is een beetje duwen tegen zijn handen genoeg. Je moet er niet teveel achter zoeken. Mannen doen het vaak zonder na te denken, en ze bedoelen er niets mee.

Zijn opmerkingen vond ik niet fijn. Het was niet alleen wàt hij zei, maar ook de toon die hij gebruikte. Hij wou macht over me, dat voelde ik wel. Het ging om kleine dingen, zoals: "Je kan maar beter gaan pijpen" en "Doe jij nou maar wat ik je zeg, dan gaat alles goedkomen" en "Pas op met die tanden, of ik word boos.

Deze vent was de hele tijd bezig met kleine dingen die me irriteerden. Ik was hem aan het berijden terwijl hij op zijn rug lag, en hij pakte opeens een sigaret. Ik herinnerde hem eraan dat ik niet laat roken in mijn huis. Hij lachte een beetje, en stak toen toch zijn sigaret aan. Ik zei dat hij die sigaret uit moest maken, of anders op kon rotten.

Hij ging met die sigaret heel dreigend naar mijn dij toe, en toen vond ik het wel te bedreigend. Ik heb hem uit me laten schieten, en ik ben van bed naar de TV-kast gesorongen. Achter de TV had ik toen de telefoon liggen, en ik drukte op de voorkiesknop voor mijn zware jongens. Maar toen had ik nog wel die man in mijn kamer.

Hij begon eerst die sigaret op te roken, dat kostte lekker veel tijd. Daarna heeft hij heel dreigend achter me aan gelopen door het appartement, met een hele dikke stijve. Hij maakte nog steeds dreigende opmerkingen. Op dat moment was ik misselijk, en trilde ik helemaal. Hij kon het volgens mij gewoon aan me zien, hij vond het hartstikke leuk dat ik bang voor hem was.

Ik had toen naast mijn bed en in de keuken wel messen liggen, omdat ik dan een wapen had. Ik heb dat niet gebruikt, omdat je toch niet zomaar gaat steken, als er echt iets is. Het was wel mooi bedacht van tevoren, maar ik was echt naïef. Je kan een heleboel vervelende dingen tegenkomen zonder dat je kunt gaan steken, dus zo'n mes is eigenlijk helemaal niet nuttig. Ik heb het nog steeds liggen voor noodgevallen, maar ik heb het ook maar beter verstopt, want ik heb intussen wel bedacht dat het ook tegen je kan worden gebruikt.

Ik stond te hopen dat hij niet gewelddadig zou worden toen ik de sleutel in het slot hoorde. De jongens van het café waren er, en daar ging zijn stijve meteen van over! Ik heb ze gezegd dat ze hem alleen maar naar buiten moesten brengen, en dat ik gewoon van hem afmoest. Hij heeft zelfs nog de tijd gekregen om zich aan te kleden. Daarna is hij weggegaan, met de zware jongens. Ik heb van de buurtjes gehoord dat hij in het portiek nog een grote bek kreeg, en daarom hebben ze hem in elkaar geslagen. Dat vind ik lief bedoeld, maar ik wou daar juist niets mee te maken hebben.

Het condoom dat hij achterliet, heb ik met walging weggegooid. Het is een beeld dat bij me is gebleven. Ik vind het werk geweldig, maar hij was als een indringer in mijn zaak. Ik voelde me alsof hij me overvallen had. Hij kwam in mijn zaak binnen, en ik verwelkomde hem als klant, maar hij bleek geen klant te willen zijn maar een agressieve misdadiger.

Ik heb een tip van vrienden gekregen, pepperspray. Dat is goed spul, het verblind je aanvaller en het is onschadelijk. Je kan het dus veel makkelijker gebruiken dan een mes. Tegenwoordig heb ik dat, en ik heb de bus wel in mijn hand gehad, maar ik heb nog nooit gespoten. Dat is niet nodig geweest. Mijn jongens zijn ertegen.

Nu ik wit werk, kon ik de jongens van het café niet meer gebruiken. Ik heb nu een abonnement bij een echt beveiligingsbedrijf. Ze hebben me een noodknop gegeven, en als ik die indruk, bellen ze meteen op. Als ik dan niet antwoord met een codewoord, schakelen ze de politie in. Ze zijn veel duurder dan de jongens, en ik heb ze nog niet nodig gehad. Ik hoop dat ze even goed werken. Ik hou mijn jongens nog wel even.

Je moet goed op je veiligheid letten. Het belangrijkste is dat je niet met je laat spelen. Als er zo'n man is die spelletjes met je gaat spelen, moet je hem meteen de deur wijzen. Dan kan het nog. Ik was te naïef om het te weten, zulke dingen worden alleen maar erger als je het toelaat. Tegenwoordig heb ik ook wat aan mijn werkflatje laten verbouwen zodat het niet meer zo kan gaan.

Op de politie kan ik niet rekenen. Als ik aangifte doe, dan vinden ze het ingewikkeld omdat ik een hoer ben. Ik ben een keer verkracht, en toen moesten ze overleggen of het wel verkrachting was, omdat die man betaald had. Je krijgt ook geen hulp als je word weggepest uit de buurt. Helaas val je buiten de samenleving die ze willen beschermen. Over die verkrachting schrijf ik misschien later nog weleens.

Er zijn rotklanten die gewelddadig of gevaarlijk worden. Het zijn er misschien vijf per jaar. Meestal kan je ze gewoon wegschreeuwen, maar af en toe word het lelijk. Dan moet je er wat aan doen. Als je passief bent, en gewoon hoopt dat het overgaat, dan kan zo'n man met je spelen. Als er wat misgaat, moet je vechten of hulp oproepen. Daar moet je op voorbereid zijn.

vrijdag 6 november 2009

Daar gaan we weer

Ik las een artikel in Trouw wat maar weer laat zien hoe dom en kortzichtig de regering is. Nu willen ze klanten strafbaar maken, als ze naar een ongeregistreerde hoer gaan. We moeten allemaal netjes een "oormerk" straks. Als het aan de regering ligt, hebben we straks een hoerenregister in Nederland, waar je voor je leven instaat. Dat hoeren meer dan de meeste privacy nodig hebben, kan de regering niet schelen.

Wat is dan het idee van het kunnen arresteren van de klanten? Nou, volgens Trouw is het om de misstanden aan te pakken. Één van die misstanden, is dat als een hoer in één gemeente geen vergunning kan krijgen, ze nu nog naar een andere kan. Dat moet landelijk worden geregeld. Dus even opletten, niet omdat er onredelijk géén vergunning word afgegeven, maar omdat de regering het maar niks vind, dat het soms wél gebeurd.

Niet alleen de klanten worden strafbaar, maar ook de vrouwen. Als je word betrapt op hoer zijn zonder dat je geregistreerd bent, kan je dus opgepakt worden en straf krijgen. Dat is om misstanden tegen te gaan. Hoe werkt dat dan? Dat staat ze er niet. Het is niet het terugdraaien van de opheffing van het bordeelverbod. Het is een heel nieuw soort verbod, met een registratie-systeem waar je ingedwongen word. Ik moest meteen denken aan sommige agressieve pooiers, die hun meisjes dwingen om dan een pooier-tattoo te nemen.

Ze zijn er intussen ook wel achter dat die hysterische verhalen over gedwongen prostitutie uit de duim zijn gezogen, want ze gaan er niet meer vanuit, om gedwongen prostituees uit het register te houden. Alles over één kam scheren. Dat laat wel zien dat het daar dus eigenlijk helemaal niet om gaat. Misstanden zijn daarom dus niet het echte punt.

Het gaat niet om de belasting, want zelfs vóór het legaal werd, kon die al goed aanpakken. Met de legalisering, konden ze ons als aparte beroepsgroep aanpakken, en dus nog zwaarder belasting heffen. Dit registratiesysteem hebben die niet nodig, die konden je vroeger via Hookers en je advertenties goed genoeg vinden.

Als ik met een klant afspreek, en hij geeft mij geld en ik hem seks, dan zijn we allebei tevreden. Er word niemand de dupe. Ik betaal zelfs belasting, heel veel zelfs. De regering is er niet mee eens dat dat mag, zonder dat ze ons netjes opgeschreven hebben staan. Ze zijn zelfs van plan, om er de aandacht van politie en justitie aan te geven. Die hebben wel wat beters te doen. Wij moeten aangepakt worden, of onze gegevens aan de regering geven. Wat die ermee doen weet ik niet, maar ik kan me alleen maar slechte, angstige dingen bedenken.

Waarom proberen ze die Nazi-praktijken niet eens uit te leggen? Het verhaal dat in de krant komt, is ongeloofwaardig. Lees zelf maar. Ik voel me er heel onprettig bij. Als ik niet wil stoppen, moet ik gehoorzamen. Als ze nog meer op pooiers gaan lijken, gaan ze nog bepalen wat je wel en niet moet doen in de peeskamer, en hoe je je klanten kiest. Één ding hebben ze al gedaan, want het word met die registratie nog moeilijker om over te stappen op een andere baan. Want krijg je nog een verklaring van goed gedrag?

donderdag 5 november 2009

Onder het mes

Mijn tietjes zijn aan de kleine kant geweest. Ik was er een beetje onzeker over. Op school keek ik stiekem in de kleedkamer naar meiden die veel grotere cups hadden dan ik. Ik ben daar altijd jaloers op geweest. Ik heb een leuk klein kontje, maar mijn tieten, die waren niet vrouwelijk genoeg.

Mijn vrouwelijkheid is niet alleen mijn beroep, maar ik voel me graag helemaal vrouw. Daarom werd ik ongemakkelijk met mijn borsten. Ik wou graag decolletés dragen, maar als je niks hebt om erin te stoppen, is dat een beetje mal. Ik was niet heel erg klein, een kleine cup B, maar ik had niet het idee dat het me stond. Ik deed dit werk net een jaar, en ik had er toch telkens wat onzekerheid over.

Als ik zwanger ben, worden mijn tieten veel groter. Dat merk ik heel duidelijk, en het is voor mij een heel duidelijk teken dat het raak is. Ik merk dan heel duidelijk dat mannen meer naar me kijken, en veel meer geinteresseerd in me zijn. Ik word van die grotere tieten veel aantrekkelijker voor mannen, maar ook voor mezelf. Als ik in de spiegel keek als ik zwanger was, had ik de borsten die echt bij me pasten.

Toen ik nog niet voor mezelf was begonnen, en het pas net een jaar deed, had ik heel veel contact met andere meiden waar ik bij werkte. Die hadden bijna allemaal dikke opgevulde neptieten. Ik vond die dingen opzichtig en lelijk. Ze waren onnatuurlijk en ik kon niet geloven dat de mannen erin trapten. Toen besefte ik nog niet zo, dat mannen erin trappen omdat ze erin wíllen trappen.

Ik ging voor het eerst naar de dokter voor een SOA test. Dat is weer een heel verhaal, maar daar schrijf ik later wel weer over. Opeens flapte ik eruit dat ik advies wou over een borstvergroting. Ik was er daarvóór helemaal niet mee bezig, maar opeens kwam het eruit. Ze was er heel negatief over, maar dat was ze toch al over alles wat ik deed.

Toen ik later een nieuwe huisarts kreeg, heb ik het weer gevraagd. Die stuurde me door naar een kliniek, en daar had ik een duur gesprekje met een plastische chirurg. Die wou me eerst superdikke tieten geven, maar ik wou wat subtielers. Bij een andere kliniek vond ik een betere dokter die me een kleine opvulling wou geven, onder de borst in plaats van erop. Dat heb ik na veel nadenken gedaan.

Mijn borsten zijn maar een beetje bijgevuld, zodat ik van een kleine B naar een grote B of een kleine C ben gegaan. Het lijkt niet veel, maar het maakt genoeg verschil. Als ik ze kneed kan ik nog net voelen dat er iets onder zit wat niet natuurlijk is, maar het is niet zo nep als zoveel vrouwen. Het heeft gezorgd dat de plooi die ik onder mijn tieten had, weg is. Mijn tepels hangen niet meer een beetje naar beneden, maar kijken nu vrolijk naar boven!

De avond voordat ik zou worden geopereerd heb ik gehuild. Ik had het idee dat ik afscheid nam van mijn eigen borsten. Ik wist wel dat ze niet weg zouden zijn, maar dat er iets extra's bij zou komen, maar ik zou na morgen voor altijd anders zijn. Daar was ik eigenlijk misschien nog niet klaar voor.

De operatie heb ik slapend doorgebracht, dus dat heb ik niet meegemaakt. Het heeft wel een poosje geduurd voordat ik weer helemaal in orde was. Ik was echt verbaasd toen ik het eindresultaat zag. Ik zag er echt beter uit! Het hielp ook dat ik wat was afgevallen, maar mijn borsten waren prachtig. Dat zijn ze nog steeds, en van mij hoeven ze niet groter.

Ik denk er al een tijd aan om mijn binnenste schaamlippen te laten verkleinen. Daar heb ik namelijk last van. Soms worden ze meegetrokken bij het neuken. Dat is pijnlijk, en het zorgt voor wondjes. Die zijn kwetsbaar voor SOA. Als ik mijn schaamlippen wat korter laat maken, is dat geen probleem meer. Ik wil niet zo'n designerkut zoals al die Oost-Europese vrouwen hebben, dat gaat te ver. Die hebben helemaal geen binnenste schaamlippen meer. Dan heb je ook geen klepjes meer, en kan je niet meer dicht. Ik vind lange schaamlippen lelijk, en ik weet wel dat er klanten zijn die liever korte lipjes hebben.

Ik ben er minder bang voor dan voor de borstvergroting. Dat is niet alleen vanwege die borstvergoting. Ik heb in de club een vrouw ontmoet uit Egypte, die flink verminkt was. Haar schaamlippen waren kapotgesneden en aan elkaar genaaid, haar clitoris was helemaal weg. Nadat ze door een Nederlandse dokter opengemaakt was, kon ze gewoon prettige seks hebben. Als ik wat hoor over dat vrouwen die nóóit meer plezier aan seks kunnen beleven, omdat ze geen clitoris meer hebben, dan denk ik aan haar en dan weet ik wel beter.

Ik ga de dokter natuurlijk niet aan mijn clitoris laten zitten, maar ik ben niet bang voor een beetje minder schaamlippen. Ik denk wel diep na over mijn motivatie. Ik wil niet mijn lijf teveel verbouwen. Zeker niet voor een beroep dat nu wel leuk is, maar wat ik niet mijn hele leven zal doen. Ik wil niet voor het leven getekend zijn met iets waarvan ik spijt krijg. Ik heb al spijt van mijn piercings. Ze zijn nu uit, maar mijn tongpiercing heeft mijn mond beschadigd, zodat ik er nog last van heb.

Als ik mezelf goed ken, word ik die schaamlippen een keertje zat, en dan ga ik opeens naar de dokter ermee. Nu nog niet, nu voel ik er nog niet sterk genoeg over. Dat komt in de toekomst wel. Ik moet voor mezelf naar de dokter, niet voor mijn werk. Dat weet ik zeker.

maandag 2 november 2009

Overtuigend

De meeste klanten praten niet zoveel met je, behalve als ze hun interesses of problemen aan je uitleggen. Een uitzondering is als ze iets speciaals willen. Veel mannen voelen zich toch opgelaten over fetishes of perversies. Soms gaan ze dan helemaal uitleggen waarom ze het willen, en waar het verlangen vandaan komt. Ik denk dan: "Man, doe niet zo moeilijk, ik vind het prima"

Er is soms een man die me probeert te overtuigen. Dit was er weer zo één. Het was begonnen als een gewone afspraak. Binnenkomen, kennis maken, beetje babbelen, hij trekt zijn kleren uit, ik de mijne. We zitten wat te tasten, hij bevoeld me en ik trek aan zijn zaakje. Dan is het tijd voor het condoom, ik doe hem om en pijp hem. Hij wil neuken, dus we gaan ervoor liggen, en ik zie in de spiegel dat hij zijn condoom oprolt.

Zo zijn we niet getrouwd, ik doe alles met condoom. Daar ben ik heel duidelijk mee. Ik vertel het hem, maar wel lief. Ik voel me natuurlijk een beetje geïrriteerd, maar als ik zo'n man teleur moet stellen doe ik dat eerst vriendelijk, vanwege het voordeel van de twijfel. Hij bood zijn excuses aan, maar hij ging toen wel uitleggen dat hij wou neuken met het condoom alleen over zijn eikel.

Pardon, vroeg ik? Ja, dat wou hij. Hij had een heel verhaal over hoe het net zo veilig was. Ik weigerde natuurlijk. Ondertussen plaatste ik een nieuw condoom, want je kan ze niet vertrouwen als je klant eraan heeft gezeten. Hij ging gerust door met praten, en vertelde dat het condoom zo ook het sperma opvangt.

Ik zeg nog een keer dat me dat niet kan schelen, het condoom gaat helemaal om. Hij verteld me dan dat de kwetsbare huid van de eikel dan beschermd is, en dat ik dus geen geslachtsziektes kan krijgen. Ik was toch ook niet bang voor een vinger? Ik heb hem maar niet gezegd dat ik al niet blij ben als mannen me proberen te vingeren, omdat veel mannen je gewoon echt pijn doen.

Ik maakte toen wel streng duidelijk dat het met condoom helemaal om ging, of gewoon niet. Hij ging nog steeds in discussie, maar ik ging er gewoon niet op in. Daar ging hij over zitten mokken, omdat ik niet op zijn argumenten inging. Hij vond me onredelijk, en hij vond dat ik kortzichtig was.

Op het laatste heb ik hem de keuze gegeven, om te stoppen met dat gezeur en te neuken, of om weg te gaan. Hij stopte niet, dus heb ik hem de deur uitgezet. Hij kreeg het geld voor het tweede uur nog mee, dat vond ik nog heel erg netjes van mezelf. Ik heb zijn nummer geblokt in mijn telefoon, en ik voelde me weer opgelucht.

Ik snap het best, het lijkt logisch dat je alleen de eikel bedekt. Dat is andere huid dan op de rest van je lijf. Wat hij doet, is dat condoom over zijn eikel plaatsen. Daarmee is de binnenkant van zijn voorhuid niet bedekt. Dat is ook andere huid, en die is ook kwetsbaar. Ik snap best dat hij zo min mogelijk condoom wil, maar hij is kwetsbaarder dan hij denkt. Ook de schacht is niet 100% veilig, dus daarmee kan hij ook nog besmetten of besmet raken.

Als je het condoom alleen op de eikel hebt zitten, gaat hij er ook zo af. Daar ben ik ook niet gerust op. Straks komt hij klaar, en dan komt het condoom er natuurlijk af. Dat is het kwetsbaarste moment. Weer een reden om het niet te doen zoals hij wil. Dit zijn allemaal goede redenen.

Ik ben niet met hem in discussie gegaan. Ik kan soms niet op tegen goeie debaters. Ik heb best mijn mondje bij me, maar soms komen ze met "doortimmerde materiële argumenten" waar ik niet zomaar mee om kan gaan. Als ik er lang genoeg over nadenk wel, maar niet zo direct terwijl ik naakt onder hem lig. Ik moet het er niet van hebben dat ik hem overtuig.

Het is namelijk gewoon mijn plekje, en ik ben de baas! Ik hoef niet in discussie te gaan, mijn regeltjes gelden gewoon. Als een man in discussie wil gaan, is hij eigenlijk al te ver gegaan. Mijn regels gelden, en het is niet respectvol om daar zo mee om te gaan. Daarom probeer ik het niet eens, en ga ik niet praten, maar krijgt hij een waarschuwing en sodemieter daarna maar op.

Als hoer is het belangrijk om je grenzen precies te weten, en er heel hard bij op te treden. Er zijn genoeg mannen die gaan aftasten, of je zwakke plekken hebt. Dat vinden ze een overwinning, en dan vinden ze zichzelf stoer. Ik heb geleerd om van tevoren al mijn grenzen te weten, en dan zonder discussie gewoon vol te houden. Als je in discussie gaat, vertel je zo'n man daarmee eigenlijk, dat als die argumenten uit de weg zijn, dat hij dan wél over de grens mag. Dat is een signaal dat je niet wil afgeven. Ze zijn soms beter dan jij, en dan verlies je het debat. Wat doe je dan? Dan moet je alsnog hard zijn.

Als je met hem in discussie gaat, ben je al snel je standpunten aan het verdedigen. Je bent hem aan het vertellen waarom je het zo wil, en dat komt uit je eigen ideeën. Als een man daar handig mee is, ben jij het grootste werk aan het doen om hém te overtuigen, terwijl het er nou juist om ging dat hij jóu wou overtuigen. Dan word het belangrijk voor je dat hij het met je eens gaat zijn, en dat is niet nodig. Dan hou je er een rotgevoel aan over als je niet het met elkaar eens wordt. Als je gewoon niet in discussie gaat, blijft het van hem.

Je kan beter meteen hard zijn, en misschien vertellen waarom, als je dat wil. Het is een goede test van de klant, want een klant die het niet accepteerd, heeft geen respect voor je en moet je wegwerken. Zo weten we allebei dat het goed of fout zit, en dat werkt veel beter. Ik ben geen zeurpiet, en ik wil er ook niet zoëen als klant. Mijn regeltjes gelden, en er zijn genoeg meisjes waar je wel je zin kan krijgen. Laat mij dan ook met rust.