donderdag 28 januari 2010

Relaties van mijn klanten

Als je hoerenloper zegt tegen de meeste mensen, denken ze dat het eenzame middelbare-leeftijd mannetjes in verlopen regenjassen zijn. Dan zijn ze slecht geschoren en kalend, en ze zijn vaak dronken. In ieder geval zijn ze vies en een beetje zielig. Soms zelfs eng, en gek. Gek genoeg denken niet alleen vrouwen dat, maar veel van mijn klanten denken dat zelfs! Natuurlijk vinden ze zichzelf de enige uitzondering.

Daar klopt gelukkig niets van. Je hebt klanten in alle soorten en maten. Er zijn eenzame klanten, maar er zijn er ook een hoop, die gewoon een relatie hebben. De meeste klanten zijn getrouwd. Ik zie een hoop trouwringen. De mannen die niet getrouwd zijn, hebben vaak een vaste relatie. Er zijn best mannen die geen relatie hebben en dan bij me komen, maar ze zijn echt in de minderheid.

Ze maken er geen geheim van dat ze een relatie hebben. Sommige mannen leggen zelfs aan me uit waarom ze komen. Dat hoeft natuurlijk niet, maar ze vinden het vaak fijn om te vertellen wat ze dwarszit. Dat is een stukje van waarom ze bij mij komen. In ieder geval doen ze voor mij niet alsof ze single zijn. Ik zou het een beetje ongemakkelijk vinden als ik moest doen alsof ik geloofde dat al mijn klanten single zijn.

Voor mannen is het wel een drempel, dat ze getrouwd zijn. Ze weten dat er van ze verwacht word dat ze trouw zijn aan hun vrouw. Ze weten ook dat bezoek aan een hoer niet hoort, maar dat geld ook voor de single mannen. En toch doen ze het allemaal! Het gaat niet om een paar mannen, er zijn er duizenden in Amsterdam.

De reden die ik het meest hoor van mannen, is dat ze aandacht willen. Dat zeggen ze nooit zo, maar het is wel wat ze zoeken. In hun relatie zijn ze in een hokje geplaatst, en ze worden eigenlijk genegeerd zolang ze netjes doen wat hoort. Als ze dat niet doen, krijgen ze negativiteit. Die mannen worden daar langzaam ongelukkig van, en ze komen dan graag naar mij om een beetje aandacht te krijgen, van iemand die ze behandeld als een mán.

Elke man wil soms als een man worden behandeld. Heel veel mannen zitten in een situatie waarin hun seksualiteit en hun primitieve kant geen plaats hebben. Toch zit er zo'n kant aan élke man. Je kan die niet altijd negeren, en het komt er toch uit. Als dat bij mij is, kan hij er weer even tegen. Zo hoeft hij zijn leven niet op zijn kop te zetten met gevaarlijke avontuurtjes.

Een andere reden die ik veel tegenkom, is dat de man meer avontuur zoekt in zijn seksleven. Voor de meeste mannen is de seks binnen hun relatie te saai. Ze verlangen niet naar de buurvrouw of naar een ander vrouwtje, maar ze willen eens gepijpt worden zonder dat ze erom hoeven te smeken, of ze hebben eens zin in het andere gaatje. Soms zijn ze al helemaal blij als je geluid maakt, en ze aankijkt bij het wippen. Voor heel veel vrouwen is dat kennelijk al teveel.

De vrouwen van die mannen willen vaak wel genoeg keren seks, omdat de mannen hun seksdrang afneemt en bij vrouwen juist toeneemt. Wat ze doen, is voor de man niet spannend genoeg. Ze hebben seks geleerd toen de man nog meer wou dan de vrouw, en met alles wat hij kon krijgen, tevreden was. De vrouwen doen alleen waar ze zelf zin in hebben, en alles wat hij extra wil om het interessant te maken, vinden ze raar en moet hij om smeken. Ik zou dat ook niet willen.

Er zijn ook mannen voor wie de seks zélf niet eens interessant meer is. Die mannen moeten het doen met een vrouw die zich heeft laten gaan. Als ze een kut heeft die niet meer om hem heen kan klemmen, of als ze een vet varken is geworden, dan zoekt zo'n man wat anders. En dat is dan als er nog seks is, want sommige vrouwen houden er helemaal mee op. Het is immers makkelijker, en voor vrouwen is het makkelijk te bereiken. Als je gewoon een jaartje geen seks hebt, dan blijft het ook wel weg. Maar dan is het ook niet zo raar dat een man het ergens anders gaat zoeken.

Het is een flower-power idee dat seks vrij moet zijn, maar die flower-power mensen hebben ook wel er flink ingehamerd dat je alleen seks hebt als allebei de partners er zin in hebben, en dat je geen zin hoeft te maken. Dat vind ik raar, want met alles dat geen seks is, doe je je partner wel een lol. Ik vind dat je best zin mag maken voor seks, en ik vind niet dat de partner die nee zegt, belangrijker moet zijn dan de partner die ja zegt. Als je je partner frustreerd, moet je niet klagen als hij dan het ergens anders vind.

Dat gaat niet op voor alle mannen, want er zijn er best wat die juist een prima seksleven hebben. Sommige mannen zijn heel liefdevol en trots over hun vriendin of hun vrouw, maar ze komen toch bij mij. Dat is soms om iets bij mij te halen wat ze niet bij hun vriendin wíllen halen, maar vaak is het hele gewone seks. Die mannen hebben een behoefte die ik ook ken, namelijk dat je aan één lijf niet genoeg hebt. Je wil toch niet echt je leven lang met één pik doen?

Mannen zijn jagers, en ze moeten het een beetje spannend vinden. Als ze teveel gewoonte hebben met een vrouw, dan gaat de lust uit de relatie. Als vrouw moet je een beetje werken blijven, zodat een man voelt dat hij je moet pakken. Als je er alleen maar voor gaat liggen, en hij er niets meer voor hoeft te doen, dan zijn de mannen met zulke instincten snel op zoek naar een neukertje. Dat ben ik dan. Daar schrijf ik nog wel een apart stukje over.

Ze zijn allemaal welkom bij me, ze zijn mijn werk. Als de Nederlandse vrouw wat flexibeler was met seks en liefde, en meer respect had voor haar man, had ik veel minder klanten. Dan was er nog steeds genoeg voor de seksindustrie, maar ik zou harder moeten werken om mijn klantjes te krijgen. Het zou wel zorgen dat mijn schuldgevoel-klantjes minder zouden worden, en dan zou ik meer mannen krijgen die voor een wilde ervaring komen. Dat zou wel harder werken zijn.

Als een man een relatie heeft, vind ik dat geen probleem. Het is mijn werk niet om een man tegen te houden als hij wil vreemdgaan. Hij heeft zijn relatie zelf in zijn handen, en daar heb ik niks in te kiezen. Ik vind het raar dat er mensen zijn die het mij kwalijk nemen dat ik het niet erg vind. Als een man vreemd wil gaan, is er wat aan de hand, en dat gebeurd niet opeens als hij bij me naar binnen glijd, dat gebeurd als hij beslist om naar me toe te gaan. Het maakt dus niks uit of ik hem toelaat of niet. Ik kom hem niet ophalen uit zijn relatie, hij bedenkt het zelf. Ik kom niet in die relatie binnen om hem over te halen.

Ik begrijp niet dat we zo dramatisch doen over vreemdgaan. Ik heb relaties gehad waarin ik trouw was, en relaties waarin ik heel veel vreemdging. Die waren niet beter of slechter dan elkaar. Ik weet van veel vriendinnen dat ze vreemdgaan, maar die doen daar heel geheimzinnig over, en als we als groep bij elkaar zijn, komt het ook niet op tafel. Vrouwen doen het dus netzogoed, maar vooral met vrienden van hun vriendinnen of van hun man. Mannen gaan teminste nog naar een vreemde. Ik vind dat minder erg want dan is er geen emotionele verbintenis.

maandag 25 januari 2010

Teveel geld

Je kunt goed geld verdienen in het leven. Als je hard werkt, en je doet het handig, dan hou je er een best centje aan over. Ik werk voor elke Euro die ik heb, en ik ben er best trots op dat ik zo goed verdien. Ik zorg dat ik het waard ben, daarom komen de klanten ook terug. Het kost best wel geld om met mij te wippen, en sommige mannen kunnen het beter missen dan andere.

Ik krijg weleens fooi van mannen. Het gebeurde vroeger meer dan nu, maar af en toe wil een klant nog steeds wel extra waardering laten zien met een beetje extra. Ik vind het leuk als het gebeurd, maar ik kijk een klant er niet minder op aan als hij het niet doet. Ik doe bij elke klant mijn best. Natuurlijk gaat het meer vanzelf als ik met de klant klik, maar daar is een fooi maar een klein stukje van.

Sommige mannen hebben teveel geld. Één van mijn klanten is zeer, zeer rijk. Hij geeft het uit aan auto's, huizen, reizen, allemaal luxe. Hij komt bij mij, maar hij heeft me ook wel uitgenodigd als zijn vrouw niet thuis was. Ik heb met hem groepssessies gehad, met negen andere vrouwen. Hij had een groot buffet neer laten zetten, met de duurste soorten eten. Het was een interessante ervaring om te praten met een ander meisje daar, maar hij had zich al snel in slaap gedronken. Ik schrijf er nog wel een apart stukje over.

Die man koopt van alles het duurste, en het kan hem niet schelen hoeveel hij aan zichzelf uitgeeft. Als hij er pret van heeft, gaat er zó geld over de balk. Met hem ben ik naar de duurste plekken geweest, waar hij zich dan kinderachtig gedraagt alsof niemand hem wat kan maken. Hij gedraagt zich als een puber, terwijl hij word behandeld alsof hij de minister president is.

Ik klik niet goed met zo'n man. Het is niet erg dat hij onvolwassen is. Ik heb wel meer mannen die onvolwassen zijn, en die zijn soms zelfs erg leuk. Zulke mannen kunnen heel speels zijn, of juist heel erg opgaan in het moment wat je samen maakt. Hij is echter anders, hij is een man die met alles verveeld omgaat, alsof hij er te goed voor is. Dat is iets waar ik niet mee kan omgaan.

Niets heeft echt waarde voor hem, want hij kan overal een vervanging voor krijgen. Zelfs om vrienden geeft hij niets, want iedereen wil bij hem graag onderdanig zijn. Dat vind ik een beetje dom, want ik zie dat hij aan niemand iets extra's geeft. Als je iets te koop hebt, wat hij wil hebben, betaald hij precies de prijs, en als dat niet zo is dan krijg je niets, ook al ben je nóg zo behulpzaam.

Als een gewone man bij mij komt, waardeert hij me. Hij besteed aandacht aan de uurtjes die we samen hebben, en hij weet dat hij ervoor betaald heeft. Hij weet dus ook wat hij krijgt, en hij vind het het waard. Bij arme mannen is het vaak een heleboel geld voor ze, en zijn ze soms bezig om heel even helemaal uit hun bol te gaan.

Deze vent besteed bijna geen aandacht aan me. Ik ben ingehuurd, en ik moet zijn speeltje zijn, maar hij is er zo arrogant over dat hij me eigenlijk niet meer waardeerd. Hij verdiend genoeg, het is voor hem geen beslissing meer om me in te huren. Hij doet het gewoon impulsief. Dat betekend voor mij dat ik er soms een beetje bij hang. Daar hou ik helemaal niet van.

Sommige mannen hebben teveel geld. Dan heeft niets meer waarde. Geef het dan weg.

donderdag 21 januari 2010

Afrijden

Een klant die altijd geil en op knappen bij me aankomt, was niet zo spraakzaam. Hij was veel stiller dan normaal, en hij greep me wel beet maar met minder wilde passie. Ik had heel snel door dat er iets aan de hand is, maar als je erover begint voelt zo'n man zich alleen maar onzekerder. Ik liet hem maar prutsen.

Toen hij hem zelfs niet overeind hield na een flinke pijpbeurt kwam hij ermee dat hij te zenuwachtig was. Hij zou die middag afrijden, en hij zat ermee in zijn maag. Hij moest een rijbewijs, voor zijn werk. Hij was al 23, en hij was al een paar keer eerder gezakt. Hij keek er enorm tegenop. Ik heb hem aangehoord en ik ben lief tegen hem geweest. Ik heb hem een peptalk gegeven. Hij ging met een beter humeur bij me weg.

Ik moest terugdenken aan mijn eigen afrijden. Ik heb drie keer examen gedaan, de eerste paar keer was het gewoon nog teveel voor me. Ik was achttien, en de wereld kwam toch al te hard op me af. Mijn eerste twee keer afrijden waren vlak na elkaar, bij een rijschool waar ik het heel gezellig had. Een vriendelijke vrouw leerde me niet zoveel, want ze vond dat ik mijn eigen stijl moest vinden. We klepten heel leuk over alles. Ik zakte wel bij haar.

Na twee keer te zijn gezakt, heb ik er twee jaar overheen laten gaan. Ik had besloten dat ik gewoon nog niet volwassen genoeg was om te rijden, en ik liet het liggen. Totdat ik met vrienden op reis was geweest, in een busje. Er waren maar twee jongens die konden rijden, en die kregen ruzie met een andere jongen. Als ik had kunnen rijden, was daar geen probleem geweest.

Toen ik opnieuw les nam was dat bij een stroeve man die altijd een beetje naar bier rook. Hij zei alleen wat als ik iets verkeerd deed, en hij zat vaak een beetje scheef naar me te gluren. Ik mocht hem niet, maar ik haalde het bij hem wel in één keer.

De klant is gezakt, als je het wou weten.

dinsdag 19 januari 2010

Drieëntwintig

Vandaag weer een artikeltje op de Telegraaf. Niet echt veel dat we niet wisten, de PvdA wil de Wallen wegpesten. Saban Baran is een goeie boeman om zijn ideeën kracht bij te zetten. Hij komt er natuurlijk niet overtuigend uit, op welke manier Saban Baran te maken heeft met nachtprostitutie. Dat doen ze nooit, dus dat is ook niet opvallend.

Het sluiten 's nachts is niet iets wat mij echt raakt. Op die uren krijg je vooral dronken mannen, en rare types. Het zijn vaak de jongere meisjes die er dan staan, omdat die makkelijker de nacht doorhalen. Het zijn vaak de meisjes uit oost-Europa, omdat die er meer zijn en meer voor het harde werken en veel verdienen gaan. Die vinden het meer waard. Voor die meisjes vind ik het wel vervelend natuurlijk. Het blijft weer de regering die niet met zijn poten van het werk af kan blijven.

Ze hebben het weer over de grens van drieëntwintig jaar. Daar wil ik wel even wat over vertellen. Die heeft hij niet zomaar genoemd namelijk. Zo nu en dan heb ik wel mensen aan mijn raam gehad toen ik daar nog werkte, die me wouden helpen. Dat waren vaak van die religieuze types, die hun geloof aan je op komen dringen. Ze behandelden me als een zwak wezentje, dat niet voor zichzelf kon opkomen. Één van die keren vertelde een vrouw mij dat ik als minderjarige aan het werk was begonnen. Ik vertelde haar dat dat niet waar was. Ik was namelijk 22.

Zij vertelde me toen dat dat voor prostituees minderjarig is. Ik geloofde haar niet, maar als je in de papieren kijkt van de instanties, zie je dat inderdaad alle prostituees die jonger zijn dan 23 worden geteld als minderjarig. Ik vind dat heel erg raar. Dat is namelijk nergens anders zo. Alleen in de prostitutie tellen ze het zo.

Want wat is nou zo bijzonder aan 23? Je kent wel 18 of 21, maar die zijn wel geaccepteerde leeftijden. Met achttien jaar kan je stemmen, en ben je verantwoordelijk voor wat je doet. De andere leeftijd is ouderwets, maar die is ook bekend. Drieëntwintig is een leeftijd waar niemand wat mee kan behalve in de prostitutie.

Weet je wat ik denk? Ze hebben gewoon een hoge leeftijd gekozen, zodat ze kunnen zeggen dat 40% van de prostituees minderjarig begint. Dan denkt iedereen aan kinderporno, en schrikken mensen zodat ze niet protesteren. Er zijn meisjes die te vroeg beginnen, maar de meeste beginnen toch niet voordat ze 20 zijn.

EDIT: Dit is echt weer zo'n stukje waar ik me achteraf voor scháám. Ik praat zoveel de roddels en de verhalen in de media na, terwijl ik toch béter zou moeten weten! 's Nachts werken kan in sommige plaatsen juist heel fijn werken zijn, en het is dom van me om dit over één kam te scheren.

Bovendien maak ik een grote fout in dit stukje. Ik schrijf dat meiden onder de drieëntwintig als minderjarig worden geteld. Dat klopt niet. Onder de drieëntwintig tellen ze je mee als "jeugdprostitutie" en niet als minderjarig, ookal valt minderjarig wel onder de jeugdprostitutie en doen de media en de overheid graag alsof het hetzelfde betekent. Dus wat er bedoeld is met dit stukje is prima, maar ik maak zoveel feitenfouten, dat kan echt niet.

maandag 18 januari 2010

In het warenhuis

Als ik een paar uurtjes vrij heb, ga ik soms even shoppen. Je bent dan er even een beetje uit, en met de metro is het centrum vlakbij. Ik hou vooral van kleine winkeltjes met een creatief idee. Ik ben natuurlijk vooral voor de fun in de stad, maar ik doe ook meteen de inkopen die ik toch al moest doen.

Lekker een bak koffie in de boekhandel, en kijken of ik wat leuks vind. Dat is een vast punt in mijn shopping dagen. Ik hou erg van literatuur, en ik ga heel snel door boeken heen. Soms is mijn kast vol, en dan gaat er een hele doos boeken naar de middelbare school van mijn buurtjes. Ik koop altijd een tas vol, want dan heb ik weer even wat te lezen.

Sommige boeken kosten me heel lang, omdat ik er moeilijk doorheen kom. Umberto Eco is zo'n schrijver. Ik vind dat hij heel goed schrijft, hij gaat alleen overal zo diep op in, en dan moet ik vaak weer een stukje terug om te kijken waar het verhaal ook weer heenging. Dan heb ik liever Denis Guedj, die volg je veel makkelijker. Ik weet dat je ze niet kan vergelijken, ik heb gewoon een hele brede smaak.

Ik shop ook meteen voor muziek. Ik hou niet zo van de gewone popmuziek, die hoor ik al veel teveel op de radio. Ik hou heel erg van oude soul uit de zeventiger jaren, en ook wel van funk. Mijn ouders vonden dat maar niks, maar ik heb het toch ergens opgepikt denk ik. Ook al is het van voor mijn tijd. Ik koop vooral CD's, want ik vind platen wel mooi, maar mijn CD-speler is fijner. Die heeft een wisselaar en een afstandsbediening.

Er moet natuurlijk ook voor kleding worden geshopt, maar daarvoor ga ik winkel in, winkel uit. Ik kijk ook altijd even bij de Bijenkorf. Ik koop daar eigenlijk nooit meer dan sjaaltjes, maar ik vind het een leuk warenhuis. In de Bijenkorf kan je ook meteen je make-up uitproberen, en de verkoopsters hebben echt de tijd voor je. In de parfumerie willen ze alleen maar afrekenen.

In de Bijenkorf kwam ik opeens oog in oog te staan met een klant, die ooit eens een paar keer bij me kwam. Dat is niet heel speciaal, je komt op straat wel vaker mannen tegen die je kent van het werk. Deze was hier met zijn vrouw. Dan laat je hem snel een glimlachje zien, en negeer je hem verder. Hij wil immers niet dat zijn vrouw erachter komt dat hij je kent.

Hij reageerde helemaal verkeerd. Hij begon heel erg zenuwachtig te doen, zo erg dat zijn vrouw hem vroeg wat hij toch had. Ik heb toen maar een andere afdeling opgezocht, zodat hij gerust kon zijn. Ik dacht dat hij misschien bang was dat ik hem aan zou spreken. Ik ging dus naar de andere kant van de roltrappen, maar ik kon van daar af even later zien dat hij nog steeds zenuwachtig om zich heen keek.

Ik was rustig bezig met shoppen, toen hij opeens weer opdook, en me aan mijn mouw trok. "Ik kan nu niet met je praten, ik kom zo wel naar je toe" zei hij. Ik zei nog dat hij helemaal niet met me hoefde te praten, maar toen was hij al gevlucht. Ik vond het een rare toestand, en ik werd toch wel nieuwsgierig naar wat zo belangrijk was om me te vertellen.

Ik bleef dus een beetje op die afdeling hangen, ook al was ik er wel klaar. Ik wou net weggaan toen hij weer langskwam. Hij legde uit dat hij me niet kon groeten omdat zijn vrouw erbij was, en hij begon met een heel verhaal over waarom hij nooit meer teruggekomen was nadat hij bij me was geweest. Ik heb dat natuurlijk helemaal niet nodig, je hoeft me niets uit te leggen.

Zijn vrouw kwam eventjes later heel bezorgd aanlopen, ik denk dat ze wat vermoedde. Hij hield op met zijn verhaal, en hij begon met haar te praten, weer zo zenuwachtig. Zijn vrouw keek naar mij, maar volgens mij zag ze niet wat er gebeurde.

De klanten weten dat het zakelijk voor me is. Daar ben ik heel erg duidelijk over. Toch zijn er altijd mannen die denken, dat je ze zal behandelen als een ex als je ze ziet met een ander. Ze kunnen niet geloven dat je geen uitleg nodig hebt, en dat je helemaal snapt dat ze niet altijd zin hebben om bij je langs te komen. Pas toen ik thuis was snapte ik opeens wat deze klant had. Hij dacht dat ik gekwetst zou zijn als ik hem met een ander zag, en hij wou het uitleggen. Het is een beetje dom, maar ergens ook wel lief.

donderdag 14 januari 2010

Oppakken

Ik ben weer begonnen, en het bevalt me prima. Ik heb eventjes pauze genomen nadat ik terugkwam van mijn reisje, en ik heb gebruik gemaakt van de tijd door weer een spiraaltje te laten zetten. Ik heb spiraaltjes altijd fijner gevonden, en met de nieuwe zou ik moeten ophouden met menstrueren. Ik hoop dat het klopt, want ik vond met de pil doorslikken wel erg fijn. Dit zou me betere hormoonbalans geven, want het spiraaltje geeft zo weinig hormonen af, dat het niet in de rest van je lijf komt.

Ik heb niet helemaal pauze genomen, ik heb alleen even geen klanten ontvangen. Ik heb wel gewoon mijn mail en telefoon aangenomen. Dat is ook een stuk van het werk.

Het eerste testritje met het spiraaltje heb ik nu dus gehad. Het zetten was veel pijnlijker dan de vorige keer, dus ik verwachtte wel even wennen, maar ik heb er dus helemaal geen last van gehad. Ik viel meteen weer helemaal op mijn plekje, ik ben weer helemaal opgefleurd. Ik wist niet dat ik het zo miste, ik keek er niet tegenop maar ik had niet zoiets voordat ik begon, van: nou, ik heb wel zin.

Oppakken kan na een vakantie heel moeilijk zijn, dat had ik altijd met elke baan die ik had, behalve deze.

Vanaf mijn volgende stukje op maandag ben ik weer regelmatig. Ik mis het schrijven gewoon teveel! Dit was even snel iets tikken, ik had niet voorbereid. Volgende week krijgen jullie weer wat jullie van me gewend zijn, ik heb er zin in!

maandag 11 januari 2010

Mijn seksleven

Mijn seksleven is kut. Echt waar. Je zou zeggen dat ik een goed seksleven heb, want aandacht kom ik niet tekort. Sommige mensen denken dat ik in een soort pornofilm leef, maar dat is niet zo. Ik vind het fijn om met seks te werken, maar dat betekend niet dat ik dan een goed seksleven heb. Eigenlijk is het heel frustrerend.

Ik ben de hele tijd bezig met verleiden, seksen, en met mannen die me proberen te versieren of opgeilen. Het is werk voor mij, maar ik ben niet van steen gemaakt. Ik word wel seksueel opgewonden af en toe. Ik kan er niet lekker voor gaan zitten om te genieten, ook al is het wel werk. Je bent namelijk met de man bezig. Ook als hij wil dat jij geniet. Het gaat hem er niet om dat jij nou geniet, hij wil dat jij geniet van waar hij van geniet. Daarom wil hij je opgeilen en bevredigen. Je bent dus altijd met hém bezig.

Dat is niet erg, maar het zorgt ervoor dat je steeds meer opgeladen word, zonder dat het tot een climax kan komen. Met sommige mannen heb je het onwijs gaaf samen, en word je wel bevredigd, maar daarna gaan ze toch weg, en aan één keertje heb ik niet genoeg. Bovendien gebeurd dat veel te weinig! Je komt vooral gewone mannen tegen, die gewone seks met je hebben.

Meestal kan ik me niet laten gaan. Ik moet de hele tijd hem kwaliteit blijven geven, en dus met hem bezig zijn. Je bent soms op heel veel aan het letten om het goed te laten gaan, en precies op tijd hem klaar te laten komen. Van het begin tot het eind kom je niet aan je eigen seksualiteit toe, behalve soms bij het neuken.

Het kan zelfs zo zijn, dat je juist op moet passen dat je niet teveel geniet. Dat is de wereld op zijn kop, maar als ik echt in de buurt van mijn orgasme kom, raak ik buiten adem, en maak ik hele genante knor-geluidjes. Dat vind niemand geil natuurlijk. Als ik echt klaarkom, dan denken de klanten altijd dat ik aan het faken ben. Ik kom niet mooi klaar, het ziet er erg nep uit. Als ik fake, ben ik wel héél overtuigend, want ik heb nog nooit een klant gehad die daar niet intrapte.

Ik vind faken ergens ook wel leuk, op een exhibitionistische manier. Als ik lig te kronkelen, en diep zucht en kreun, dan is dat ook voor mij opwindend. Ik krijg er harde tepels van, en ik ga blozen. Dat is mooi om de klant te neppen, maar het is ook leuk. Ik doe het soms als ik met mezelf aan de slag ga, het is heerlijk stimulerend, ook al is er niemand om het te zien. Met een man die me goed kan bevredigen vind ik het meer afleidend, dan doe ik het liever niet.

Je komt met een klant niet toe aan het opbouwen van spanning. Als je met iemand vrijt, heb je je eerst aan elkaar opgegeild, heb je geflirt, en kijk je ernaar uit. Dan komt al die opgebouwde spanning lekker vrij. Ik weet wel dat ik een boeking heb, maar dat is te gewoon geworden. Voor de man is het spannend, want die doet het niet zo vaak als ik! Ik ben net even met de ene klaar, en ik heb het bed weer aan kant, en dan komt de volgende klant al. Dan heb je geen tijd om spanning op te bouwen. In sommige gevallen wel, de klanten waar je je op verheugd. Maar dat komt ook helemaal niet vaak voor.

Omdat je de hele tijd op hem moet letten, en de seks helemaal om hem draait, kan ik ook niet mijn fantasie erbij halen om me op te winden. Mijn lijf word geneukt, maar mijn geest kan niet meedoen. Dat is weer een hindernis om los te gaan. Als ik voor mezelf neuk, gebeurt het vaak in mijn fantasie. Als de man niet heel nieuw voor me is, fantaseer ik lekker tijdens de seks. Vooral als hij me beft, want dan ben je even niet met hem bezig, maar met jezelf. Beffen vind ik als handeling niet zo bijzonder, ik neuk liever. De fantasie maakt het wel veel pikanter.

Fantasie is voor mij heel belangrijk. Tijdens seks voor mezelf haal ik altijd een van mijn fantasietjes tevoorschijn, en dat verdubbeld het genot. Mijn fantasie is veel wilder geworden van dit werk, en ik fantaseer nu over dingen die ik vroeger nooit interessant had gevonden. Sommige dingen zijn zelfs best vergezocht, maar dat zal wel liggen aan dat ik het gewone wel vaak genoeg meemaak.

Er zijn veel klanten die ik niet aantrekkelijk vind. Er is maar een klein deel waar ik aantrekking naar voel. De onaantrekkelijke mannen zijn niet altijd lelijk, ik vind vooral de geur van een man belangrijk. Met een man die ik onaantrekkelijk vind, kan het best leuk werken zijn, maar het word nooit seksueel bevredigend voor me. Ze kunnen heel aardig zijn, en ik zie ze graag terug. Zelfs als hij best handig is, of goed geschapen, dan zal ik nooit helemaal bevredigd raken van hem.

Je krijgt als je zoveel mannen hebt gehad, een veel te nuchtere kijk op seks. Je bent er niet bang voor, maar je hebt ook geen roze bril meer. Dat betekend voor mij, dat ik best wel kritisch word. Prutsen gaat me echt irriteren. Bij dates en vriendjes betekend dat snel ruzie. De eerste paar keer zijn ze nog nieuw en interessant, maar daarna moeten ze wel hard aan het werk, dat doe ik dan ook voor hen.

Ik werk dus in een baan waar ik heel erg seksueel gestimuleerd word, maar niet bevredigd. Ik vind het moeilijk om partners te vinden waar je mee kan seksen zoals ik het leuk vind, want ik kan met mijn geoefende kut niet zomaar losgaan op een ongeoefende pik. Dat is echt niet leuk. Aan mijn eigen fantasietjes waarmaken kom ik helemaal niet toe, want die zijn subtiel en ik heb er een man voor nodig die als hij geil is er goed mee om kan gaan. Die bestaan misschien niet eens!

Ik heb ook wel betaald voor seks, want ik wou weleens de klant zijn. Oh, werd dat telkens een aanfluiting! Ik ga daar nog wel een apart stukje over schrijven.

Zoals gezegd, ik word ervoor betaald, en ik vind het leuk werk. Ik klaag dus niet over dat ik niet in mijn werk word bevredigd. Dat verwacht ik ook niet van mijn werk. Mijn persoonlijk seksleven, daar ben ik wel heel erg in teleurgesteld. Ik kan geen man vinden die het voor me doet, en ik heb zelfs goede klanten uitgenodigd om me onbetaald door te komen smeren. Daar schrijf ik nog wel een apart stukje over.

Als je weinig seks hebt, gaat je lijf ernaar staan. Als je weinig libido hebt, komt dat vaak omdat je te weinig sekst. Dat geld vooral voor vrouwen, mannen hebben genoeg testosteron om toch geil te blijven. Dat je van weinig seks je libido verliest, weet iedereen wel. Het gaat ook de andere kant op. Dat weten minder mensen. Als je veel opgewonden raakt, gaat je libido steeds maar omhoog, en ik heb dus niet genoeg aan een paar keer bevrediging per week. Die bevrediging komt trouwens in bijna alle gevallen uit mijn nachtkastje. Dat is gewoon niet genoeg voor me, ik wil bevredigd worden door een mán.

Meerdere mannen. Niet maar ééntje, ik zou me te snel gaan vervelen. Ik voel me nu al beperkt als ik moet denken aan een monogaam leventje. Ik zou het niet meer vol kunnen houden. Dat was vóór de prostitutie al moeilijk, ik ging best veel vreemd. Nu weet ik gewoon dat het me ongelukkig maakt om één man te mogen, en niet met de rest.

Ik ben echt super-gefrustreerd. Ik word er gewoon boos van.

maandag 4 januari 2010

Ik blijf nog wat langer weg

Ik ben heel druk, ik heb geen tijd om te schrijven. Ik ga over een week of twee wel weer door.

zaterdag 2 januari 2010

Goede voornemens

Mijn goede voornemens van dit jaar:

  • Ik ga me niet meer laten opkloten door gemene reacties
  • Ik ga dit jaar écht, écht vegetarisch
  • Ik ga mijn huis opknappen, ook al moet er een aannemer bijkomen
  • Ik ga alle stukjes schrijven die ik in de commentaren beloofd heb
  • Ik ga vaker bij mijn zussen op visite

Ik heb met nieuwjaar veel te veel gezopen, ik ben met een klant op reis geweest, maar daar kan ik niet over vertellen, omdat hij dan herkenbaar is. Wat jammer, want ik heb zóveel te vertellen!